Söker jobb i Torrevieja under vintern

Diskussion i 'Arbete sökes' startad av Rickard81, 14 juli 2014.

  1. Rickard81

    Rickard81 Ny medlem

    Blev medlem:
    9 juni 2011
    Inlägg:
    9
    Mottagna gillanden:
    0
    Jag har tänkt att åka ner till Torrevieja under vintern (boende finns) och undrar om det möjligtvis finns något jobb under denna period? Är öppen för alla förslag som är seriösa. Har tänkt att använda min fritid till att lära mig spanska samt att lära mig mer om vin (som jag har ett stort intresse för). Kanske kan kombinera detta med jobbet. Är 33 år och har en lång arbetslivserfarenhet i framförallt service yrken. Saknar dock körkort. Hör gärna av er om ni är intresserade eller vet något.

    Tack på förhand.
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. Cat

    Cat Ny medlem

    Blev medlem:
    22 september 2013
    Inlägg:
    266
    Mottagna gillanden:
    5
    Jeg forsøkte å søke jobber i området før jeg flyttet ned og fikk alltid til svar at de måtte ha noen som kunne begynne omgående og at de ønsket noen som allerede var bosatt i Spania. Anbefaler deg å flytte først, selv om det er litt risky :) Bruk de første dagene/ukene på å gå rundt til barer og restauranter med det du har av info (CV osv). Ettersom du ikke snakker Spansk ennå er det kanskje størst sjanse hos de skandinaviske eller engelske stedene.

    Det er nok stort sett restaurantbransjen som er aktuell. Det finnes jobber innen service og eiendom også, men disse krever nok stort sett at du kan kjøre bil.
     

Dela sidan

Laddar...