Hyra rolig bil

Diskussion i 'Fuengirola' startad av keyser söze, 18 juli 2014.

  1. keyser söze

    keyser söze Ny medlem

    Blev medlem:
    15 juli 2013
    Inlägg:
    23
    Mottagna gillanden:
    0
    Någon som kan tipsa om en biluthyrningsfirma i fuengirola som har lite roligare bilar att hyra? Typ cabbar, sportbilar osv?

    Malagacar.com har men dom ligger vid flygplatsen och för att boka i förväg måste man ange sitt flightnummer = svårt att hyra när man redan är i Spanien...!

    Tacksam för tips!
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. Noman

    Noman Medlem

    Blev medlem:
    31 december 2012
    Inlägg:
    655
    Mottagna gillanden:
    8
    Flightnummret är bara för att de skall kunna hantera om flyget är försenat, dvs om du inte kommer på rätt tid så håller de bilen om flyget är försenat. Hitta på nåt som stämmer med när du skall hämta bilen!! SIXT har BMW cabar, porsche mm.
     
    Last edited: 18 juli 2014
  4. keyser söze

    keyser söze Ny medlem

    Blev medlem:
    15 juli 2013
    Inlägg:
    23
    Mottagna gillanden:
    0
    Jo jag har hyrt genom malagacar förr och då var flyget försenat ett dygn :) aldrig tänkt på att man kan hitta på ett flightnr men problemet är att de möter ju upp vid ankomsthallen :-S får maila dom och kolla.

    Ska kika på Sixt också - tack!
     

Dela sidan

Laddar...