Försäkringsförmedlare

Diskussion i 'Jobbannonser' startad av Anagan, 19 september 2014.

  1. Anagan

    Anagan Ny medlem

    Blev medlem:
    18 september 2014
    Inlägg:
    1
    Mottagna gillanden:
    0
    JOBBBESKRIVNING:

    Anagan expanderar och söker fler duktiga medarbetare. Vi söker dig som är företagsam och har ett stort eget driv samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid att du passar in i vårt team och är en positiv och social person. Vi ser en stor fördel om du pratar både engelska och/eller spanska. Vi söker efter svenska/norska/danska medarbetare.

    Vi söker medarbetare i regionerna Alicante, Altea, Torrevieja, Barcelona, Costa del Sol och Gran Canaria men är inte låsta till dom områdena om rätt person visar intresse.

    Lön enligt överenskommelse
    Arbetstid enligt överenskommelse

    Välkommen med din ansökan!

    OM ANAGAN
    Anagan har förmedlat försäkringar i Spanien sedan 1991 och nu öppnat det första kontoret för nordiska kunder i centrala Palma de Mallorca. Vi erbjuder rådgivning och förmedling av försäkringar i Spanien. Vi jobbar med de 25 största försäkringsbolagen i Europa och vi kan erbjuda alla typer av försäkringar för privatpersoner, företag och idrottsmän. Vi har 17 kontor runt om i Spanien och ca 120 medarbetare. För mer info gå in på www.anagan.se eller www.anagan.com.
     

Dela sidan

Laddar...