INGDirect

Diskussion i 'Leva och Bo i Spanien' startad av kere, 1 september 2014.

  1. kere

    kere Medlem

    Blev medlem:
    25 november 2012
    Inlägg:
    38
    Mottagna gillanden:
    0
    Hejsan!
    När jag köpte min bungalow i Los Dolses rekommenderade min advokatfirma att öppna konto i CAMbanken som sen köptes av Sabadell och nu med några års erfarenhet så verkar banken ta väldigt mycket avgifter (interest/commiciones) för i princip bara autogirotransaktioner och överföringar. I en Spanientråd på Facebook tipsade en kille om INGDirect, som ska vara en internetbank som inte ska ta en massa avgifter för autogiro, överföringar samt betalkort.

    Nån här som har erfarenhet av den banken?

    Hälsningar
    Kere
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. rinconada

    rinconada Känd medlem

    Blev medlem:
    6 oktober 2010
    Inlägg:
    3.875
    Mottagna gillanden:
    217
    Mina erfarenheter är som följer: Jag hade först Bancaja för de hade inte "comissiones". Men när de blev Bankia (slogs ihop med en annan bank) blev det plötsligt comission. Och jag bytte bank. Nästa var Deutsche Bank som också lovade utan comission OM jag lovade att sätta in ett antal € varje månad. Det gjorde jag, men efter första året fick jag betala comission ändå. Nu tänker jag byta bank igen för jag orkar inte bråka med dem längre.

    Jag hittade lite information om ING gruppen på engelska på nätet:
    http://en.wikipedia.org/wiki/ING_Group#ING_Direct

    Lycka till!
     

Dela sidan

Laddar...