Fiber med Vodafone

Diskussion i 'TV, Bredband, Telefoni' startad av Katt arina, 8 oktober 2017.

  1. Katt arina

    Katt arina Känd medlem Staff Member

    Blev medlem:
    21 februari 2016
    Inlägg:
    480
    Mottagna gillanden:
    425
    Vodafone är det bolag jag verkligen inte velat ha något att göra med, utifrån allt elände jag läst om dem när det gäller mobiltelefoni. Men nu ska vi flytta till en lägenhet där det finns fiber indraget - av Vodafone.

    När jag läser i tidigare trådar uppfattar jag det som att det fungerar som i Sverige, d.v.s. det är den som dragit in fibern man får teckna avtal med, de äger tråden. Stämmer det?
    Om det inte går att välja annan leverantör, är det någon som har erfarenhet av om Vodafone är lika besvärliga att ha att göra med när det gäller fiber?

    Vi hyr lägenheten på ett 15-månaders kontrakt och kommer därför vilja kunna säga upp fiberabonnemanget så småningom. Vi kommer behålla vår tidigare mobilleverantör.
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. Louis

    Louis Aktiv medlem

    Blev medlem:
    7 februari 2013
    Inlägg:
    593
    Mottagna gillanden:
    57
    I vårt hus är det vodafone som dragit fram anslutningsskåpet från gatan till källaren,men jag har tidigare haft Vodafone (banditföretag) och tecknade fiber med Orange som kom och drog fibern från skåpet upp i lägenheten.Vill varna för att teckna några abonnemang med Vodafone då det är ett rent helvete att säga upp det.Så du kan nog välja vilken leverantör att ditt fiberabonnemang
     
  4. Katt arina

    Katt arina Känd medlem Staff Member

    Blev medlem:
    21 februari 2016
    Inlägg:
    480
    Mottagna gillanden:
    425
    Tusen tack!
    Då ska jag kontakta vår nuvarande leverantör (som vi även har mobiler hos) och höra om de kan dra in fibern.
     

Dela sidan

Laddar...