Bästa området att bo i Fuengirola?

Diskussion i 'Fuengirola' startad av oghde, 17 juni 2017.

 1. oghde

  oghde Medlem

  Blev medlem:
  1 maj 2013
  Inlägg:
  33
  Mottagna gillanden:
  0
  Tänker köpa en bostad i Fuengirola eller runtomkring Las lagunas mijas nära Miramar shopping center. Är även intresserad av området cala de mijas och calahonda. Vilka områden rekommenderar ni? Var är dom absolut populära områden runtomkring Funegirola, mijas och calahonda? Budgeten ligger mellan 100-150.000 euro.
   
 2. AdBot Guest Advertisement

 3. Caramba

  Caramba Guest

  Las Lagunas ligger närmast lilla Miramar vid Lidl. Vid stora heter området Sohail och det finns lgh intill Miramar, byggs även nytt och finns nya osålda. https://www.idealista.com/en/venta-viviendas/fuengirola/zona-sohail/
  Cala de Mijas är en annan sak längre bort med ett mindre centrum.
  Calahonda ännu längre bort med mindre centrum och högt så de har ett internt busståg.

  Los Boliches i andra änden av Funkan verkar mest poppis, speciellt för de med barn för svenska skolan och en del annat svenskt nära.

  Vill man resa punktligt går pendeltåget mellan Malaga och Fuengirola men inte längre.
   
  Last edited by a moderator: 18 juni 2017
 4. oghde

  oghde Medlem

  Blev medlem:
  1 maj 2013
  Inlägg:
  33
  Mottagna gillanden:
  0
  Tack för svaret! Bostäder Runtomkring zona sohail och nära Miramar är i mycket bättre skick jämfört med bostäder i los boliches. Jag tycker dom flesta lägenheter i los boliches ser ut som en pundar lägenhet.

  Vilka områden rekommenderar du? Tycker du att jag ska satsa pengarna på zona sohail och Miramar området?
   
 5. Caramba

  Caramba Guest

  Sohail Miramar är nyare och det byggs nytt. LB är gammalt. Hyr först och köp där du trivs, dom är ganska olika och i LB är det nära till tåget. Sohail ligger högt och en del för nära väg 340.
  Finns en del nere runt Miramar, där alla affärer är stängda söndagar. Vi torget nära LB är en kinesaffär med en del mat mm öppen alla dagar och svenskt snabbköp ligger intill. Vill man prata svenska ibland gäller nära eller i LB
   

Dela sidan

Laddar...