Fler turister till Kanarieöarna.

Diskussion i 'Teneriffa' startad av SolenLyser, 16 december 2016.

 1. SolenLyser

  SolenLyser Känd medlem

  Blev medlem:
  15 februari 2008
  Inlägg:
  2.076
  Mottagna gillanden:
  189
 2. AdBot Guest Advertisement

 3. JimmyA

  JimmyA Ny medlem

  Blev medlem:
  24 september 2013
  Inlägg:
  13
  Mottagna gillanden:
  0
  Fler turister -Fler som flyttar?

  En del oroligheter i en del andra områden i Världen kan nog vara en del av förklaringen till att allt fler vallfärdar till Kanarieöarna. En annan del av förklaringen kan väl också vara att fler och fler ser de otroligt underbara pärlorna till öar Kanarieöarna utgör.
  Jag undrar om inte antalet som väljer att flytta till dessa öar också kanske ökar. Har ingen statistik men den som har får gärna hojta till, och gärna också om priserna på boende ner ut att öka eller ligger stabilt just nu. Om inte våra barn i så rotade i skolan där en ska kliva över till gymnasiet här i Sverige hade vi nog räknats till statistiken. Men förr eller senare så... spainsmile
   
 4. SolenLyser

  SolenLyser Känd medlem

  Blev medlem:
  15 februari 2008
  Inlägg:
  2.076
  Mottagna gillanden:
  189
  Det som är gemensamt för Kanarieöarna är det underbara klimatet. Alla öar har sin särart. De flesta väljer att bosätta sig på Gran Canaria eller Teneriffa där det finns stort utbud av varor och tjänster. Vill man att klockorna skall gå långsammare väljer man någon av de andra öarna. Vi valde Teneriffa, där vi bott i 17 år. Om man skall klaga på något är det att det blir allt fler bilar och därmed svårare att parkera. Det är naturligtvis vår eget fel, vi har avverkat två bilar och är inne på den tredje. Det går 7 bilar på 10 innevånare. Lyckligtvis kan man ta bussen!
   
  rinconada gillar detta.

Dela sidan

Laddar...