Flyktingströmmen växer...

Diskussion i 'Artiklar och Nyheter' startad av mixt, 11 augusti 2017.

 1. mixt

  mixt Aktiv medlem

  Blev medlem:
  3 november 2014
  Inlägg:
  677
  Mottagna gillanden:
  79
  Nu får även Spanien känna av ett ökat antal flyktingar. tredubbling i år. Tyvärr besitter få av dem rättmätig flyktingstatus och de flesta borde betraktas som ekonomiska migranter.
  http://news.sky.com/story/spains-migrant-surge-means-it-could-soon-top-greece-for-arrivals-10982351

  Inte för att tas upp i den här historien, men det land i Afrika som å det grövsta utnyttja sin medborgare är Eritrea. Diktaturen kräver med maffiametoder in en skatt av de eritreaner som får uppehållstillstånd i Europa (2 procent av inkomster, ibland lön, men ofta bidrag). Det påstås till och med att det totalitära landet skickar sina egna medborgare till Europa för att få in skatteintäkter. Som tack får eritreaner boende i Europa åka tillbaka på semester för att spendera övriga inkomster de får i Europa utan att bli haffade.
  Landet är förstås utfattigt och misskött på samma nivå som Venezuela. Så går det när vänstern härjar.
   
  Last edited: 14 augusti 2017 kl 09:04
  teddi gillar detta.
 2. AdBot Guest Advertisement

 3. SolenLyser

  SolenLyser Känd medlem

  Blev medlem:
  15 februari 2008
  Inlägg:
  2.101
  Mottagna gillanden:
  204
  Mitt förslag är att vi skänker Ceuta och Melilla till England.

  Då kan ingen komma dit och kräva fri lejd till Europa.
   
  teddi gillar detta.
 4. mixt

  mixt Aktiv medlem

  Blev medlem:
  3 november 2014
  Inlägg:
  677
  Mottagna gillanden:
  79
  Kontroversiell idé, men så här kan det inte fortsätta. Unga män som söker lycka i Europa raserar hela asylsystemet. Systemet har tjänat ut och borde ersättas av ett system för kvotflyktingar. Sedan måste det bli pushback för de här männen samt insatser på plats i norra Afrika för förhindra och försvåra strömmen av migranter innan de når Spanien och Europa. Annars kommer de rasistiska partierna i Europa att få mer luft under vingerna och det vill i alla fall inte jag..
   
 5. SolenLyser

  SolenLyser Känd medlem

  Blev medlem:
  15 februari 2008
  Inlägg:
  2.101
  Mottagna gillanden:
  204
  Snart kommer Europas självutnämnda president, Fru Merkel att handla. Hon har äntligen insett att EU måste sätta in krafter i Afrika för att stoppa invasionen. Att få flyktingstatus kontrollerad innan man sätter sig i en sjöovärdig båt är väl bäst för alla parter?
  Ingen bryr sig emellertid om huvudproblemet, befolkningstillväxten. Ett nytt svenskt biståndsprojekt ska hjälpa somaliska invandrare att skapa företag hemma i Somalia. Syftet är att bygga upp det civila samhället i landet. Om projektet lyckas kommer det knappast att minska barnafödandet. Jag skulle hellre se att Afrika bombades - med preventivmedel och kampanjer för att hålla igen befolkningstillväxten. Afrika måste införa ett riktigt pensionssystem som inte bygger på att man har tillräckligt många barn att förlita sig på när man blir gammal. Om 30 år har Afrikas befolkning fördubblats.
   
  mixt, T.Rantzow och John Doe gillar detta.
 6. SolenLyser

  SolenLyser Känd medlem

  Blev medlem:
  15 februari 2008
  Inlägg:
  2.101
  Mottagna gillanden:
  204

Dela sidan

Laddar...