Paddel

Diskussion i 'Torrevieja' startad av Eva Hedenström, 26 september 2016.

Tags:
  1. Eva Hedenström

    Eva Hedenström Medlem

    Blev medlem:
    6 mars 2011
    Inlägg:
    96
    Mottagna gillanden:
    6
    Jag undrar om någon känner till om det finns en "förening/klubb" för paddel i Torrevieja som är aktiv? Alltså, kan vill lära mig denna sport och så vill jag samtidigt träffa människor med samma intresse. Jag känner till en paddelklubb i Pilar de Horadada http://padelplace.com/ som är mycket aktiv, men finns det ingen i Torrevieja med tanke på alla banor?
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. Daniel O

    Daniel O Ny medlem

    Blev medlem:
    12 december 2016
    Inlägg:
    1
    Mottagna gillanden:
    0
    Hej Eva! Jag flyttar till Torrevieja i efter nyår, och jag vill också börja spela padell. Har du hittat nån klubb att spela med? Vi kanske kan spela tillsammans nån dag? :)
     
  4. Eva Hedenström

    Eva Hedenström Medlem

    Blev medlem:
    6 mars 2011
    Inlägg:
    96
    Mottagna gillanden:
    6
    Jag är nybörjare, alltså kan ingenting men vill lära mig. Så att spela med mig är väl inte så kul:) Behöver lärare och spela med andra blåbär..
     

Dela sidan

Laddar...