Smør

Hej igen. Har varit uppe i affären och tittat. Finns ingen text (spansk) om stekning på paketen som finns, men en intensiv Googling visar att du kan steka i smörgåsmargarin så länge det inte är lättvarianterna. Däremot kan det lättare bli bränt än om du använder stekmargarin. Gäller ju bara att vara försiktig.

Sedan hänger det ju på smaken vad du gillar att ha på mackan. Själv gillar jag inte Bregott. Däremot Flora och Milda. Spanska Flora smakar inte som den Svenska! Det gör Tulipan däremot. Danska (även Spanientillverkade) Lurpak funkar också.

Men det är ju vad min smak säger.

Lycka till, och berätta gärna efteråt hur det gått.

Göran I Mijas (igen)thumb

Hei igjen
Takk så mye, var ikke meningen du skulle legge ned flere timers jobb på dette, men takk så mye, grunnen til jeg tenker så er når mann ikke er her nede så lenge om gangen, så kan man ikke kjøpe inn for mye smør av alle varianter, og siden bare kaste når man reiser hjem, minns jeg for en stund stekte i ett smør som jeg brukte på brødskiva og, det gikk ganske greit, men nå sist gang gikk det ikke så bra, men det var ett annet merke, nå husker jeg ikke vilket smør jeg brukte første gang, og ikke nå sist heller, blir og prøve igjen, kanskje like bra jeg går ut og kjøper engelsk frukost. :):)
 

Spanienforum

Sponsrat inlägg
Hej!
Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
Har du testat att ta med dig eget smör som du gillar? Det bör gá även i resväskan om man packar i plastpásar. Man kan lägga i kylklamp/ar i, sá att det inte blir rinnande sá fort.
 
Har du testat att ta med dig eget smör som du gillar? Det bör gá även i resväskan om man packar i plastpásar. Man kan lägga i kylklamp/ar i, sá att det inte blir rinnande sá fort.

Den här smörtråden kan bli hur lång som helst :D

När jag åker ner efter hemmavisit gör jag så. Köper med mig Bregott
och har kylklampar väl inlindade i resväskan.
Ja man tjänar ju nån euro :cheeky. Fast jag gillar den blå 60%-iga så
då blir det dubbelt så bra ett tag :)
Många har haft dom i handbagaget men då åker dom i soporna
på flygplatsen...

Ciao P :sol:
 
Ett antal djupfrysta Bregottpaket tätt packade tillsammans i resväskan håller sig oupptinade bra länge utan kylklampar. Bättre ta ett par paket extra Bregott.
rocio
 
Det glömde jag att skriva. Att man kan frysa ner dem, smöret och Bregotten. Lättmargarin blir inte bra efter den behandlingen, kan bli grynigt.
 

Spanienforum

Sponsrat inlägg

Ett bra erbjudande

American Express SAS Eurobonus
Få 6 000 eurobonuspoäng direkt om du tecknar ett American Express SAS Eurobonus kort via vår LÄNK.
6 000 poäng räcker till en inrikes flygresa. Kortet är gratis & utan årsavgift.
Kika in erbjudandet på Americanexpress.se.


PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].

Nya trådar

Back
Toppen