Maten var god, men dyr tycker vi. Det var två skivor kött med pommes för 9 euro .
Sen hittade vi ett matställe som heter La Carhuella 2. Det ligger på samma gata som Hotell Fontana nere vid permanenta marknaden. Dom hade en meny med Aoli o bröd sen var det en sallad efter så kom det in Fläsk
file med championsås med pommes inklusive en dryck för 12,50. När notan kom så bjöd dom på et glas inhemsk likör som skulle vara bra för magen. Det var jättegott och supertrevliga servitörer. Det är ett ställe som jag rekomenderar. Innan vi åker hem på måndag så blir det ett besök till där.
Hola Tierp och alla andra ;;;;

Vi har nu testat Carihuela...hade otur, var bokat för ca 35 pers pga dop.
Men dom hade inte kommit så vi fick bord. Personalen var stressad

Paella förrätt, så där, sparrissoppa god,vinet kallt. Lövbiff tog två av
oss, för tjock och seg. Jag tog fläskfilén - den var god.
Betyg: Så där alltså... Men vi hade som sagt otur också.
Finns det ingen restaurang som inte har segt kött? Undrar jag och läst
en insändare med samma tema, kan dom inte kött? I Sverige har man ju
fått segt och oätligt kött på restauranger, snarare en regel, men här?
Undrar hur Meson Maytes kött var - entrecoten? Skåning du vet.
En restaurang som ska vara jättebra är Alinghi vid blå sofforna i Centrum
samt Sunset Beach vid kortsidan på Playa del Cura.
Ja det är bara att prova sig fram. Jag har knappt ätit ute här konstigt nog
men man får väl "offra" sig, här ska testas! :cheeky
P :sol: